Katsoin elokuvan What The Bleeb Do We Know -Down the Rabbit Hole jo toisen kerran. Se on yksi parhaista ja mielenkiintoisimmista elokuvista/dokumenteista joita olen pitkään aikaan nähnyt, suosittelen erittäin lämpimästi! Koko elokuvan voi katsoa youtubesta :)

Elokuva käsittelee lyhyesti sanottuna sitä, kuinka kvanttifysiikan myötä tiede ja henkisyys ovat paiskaamassa kättä. Kvanttifysiikka on hyvin ihmeellinen asia, muistan jo teini-iässä ahmineeni siitä kertovia kirjoja, vaikka en niistä ymmärtänytkään juuri mitään :D. Sen mukaan mm. ajatus vaikuttaa aineeseen tehden meistä kaikista Luojia hyvin perustavanlaatuisella tavalla.

Eräs elokuvan kuolemattomista kohtauksista (Varoitus! Spoileri..) on, kun päähenkilö näkee metrotunnelissa kuvia jotka on otettu jäädytetyistä vesikiteistä sen jälkeen, kun veteen on kohdistettu erilaisia ajatuksia/muita vaikuttimia. Tässä pari esimerkkiä:


(Täältä löytyy lisää kuvia.)

"70 prosenttia kehoistamme on vettä. Se saa miettimään, eikö totta? Jos ajatus voi tehdä tuon vedelle.. kuvittelepa vain, mitä ajatus voi tehdä meille!"
 

Tässäpä vielä leffan traileri: