Kuulin eilen sivukorvalla uutisia Meksikonlahdelta, ja mieleeni tuli tapahtuma kuukauden takaa. "Sattumalta" juuri kun olin laittanut blogiin tämän ja tämän merkinnän Dr Ermoton vesikokeista, samana päivänä postilaatikkooni tipahti tällainen kiertosähköpostiviesti, edelleenvälitettäväksi. Nyt kun muistan, olkaa hyvät:

""Keskitämme energiamme Meksikonlahden tragedian vuoksi ja parantaaksemme nuo vedet ja niissä elävät elämänmuodot - Tunnet ehkä Dr. Masaru Emoton japanilaisena tiedemiehenä joka on tutkinut paljon veden ominaisuuksia ja julkaissut aiheesta tutkimuksia. Hänen tutkimuksensa osoittavat mm. että vesi reagoi fyysisesti emootioihin. Tällä hetkellä monet meistä tuntevat epätoivoa, surua, lannistuneisuutta, vihaisuutta ja monia muitakin tuntemuksia kun ajattelemme mitä Meksikonlahdella tapahtuu. Ja vaikka tunteemme ovat tietenkin asianmukaisia, niin olemme ehkä suuremmaksi avuksi planeetallemme ja sen elämänmuodoille, jos vilpittömästi, voimakkaasti ja nöyrästi lausumme rukouksen jota Dr Emoto itse on ehdottanut.

Tämä rukous/aikomus käyttää apunaan Ho'onoponoponoa, muinaista Hawaijilaista sovinnonteon ja anteeksiannon käytäntöä.

"Lähetän rakkauden ja kiitollisuuden energian vedelle ja kaikille eläville olennoille Meksikonlahdella ja sen ympäristössä. Valaille, delfiineille, pelikaaneille, kaloille, äyriäisille, planktonille, koralleille, levälle, ja kaikille eläville olennoille . . .

Olen pahoillani.
Anna anteeksi.
Kiitos.
Rakastan sinua."

Lähetämme tätä pyyntöä ihmisille joiden uskomme ehkä olevan halukkaita ottamaan osaa tähän rukoukseen, saadaksemme aikaan rakkauden ja parantamisen aikomuksen joka on niin valtava, niin ylitsepursuava, että voimme saada aikaan ihmeen Meksikonlahdella.

Emme ole voimattomia. Olemme voimakkaita. Yhdistyneet energiamme, lausuessamme tätä rukousta päivittäin... useaan otteeseen joka päivä.... voi kirjaimellisesti muuttaa tällä hetkellä tapahtuvan tuhon.

Meidän ei tarvitse tietää miten...... meidän täytyy vain oivaltaa että rakkauden voima on voimakkaampi kuin mikään muu voima maailmankaikkeudessa.

Tulethan mukaamme toistamaan useasti tätä Dr Emoton parantavaa rukousta. Ja voit vapaasti kopioida ja lähettää tätä ympäri planeettaa. Astukaamme ohjaksiin, ja tehkäämme oma puhdistuksemme!

Ja näin tapahtukoon! Lähetä eteenpäin."