Tällaiset pienenpienet tapahtumat tuovat yleensä hymyn huulille pitkäksi aikaa saadessaan uskomaan (tai pikemminkin vahvistaessaan uskoa:)) ihmeisiin ja sisäiseen johdatukseen:

Äitini, joka on lähdössä kanssani Intiaan syksyllä (on käynyt viimeksi ulkomailla 30 vuotta sitten -pakettimatkalla Espanjassa..), on pyytänyt että kun käyn järjestelemässä Amman pöytää kirpputorilla, koitan etsiä hänelle "heinähattua", eli sellaista leveälieristä suojaamaan Intian auringon paahteelta. Olen etsinyt jo useita viikkoja, mutta eipä ole ollut sellaista! Päivää ennen äitini syntymäpäivää kuljin sattumoisin erään toisen kirpputorin ohi, ja mieleeni tuli jostakin: "Tuolla on sellainen hattu, se maksaa euron, annan sen äidille syntymäpäivälahjaksi". Menin sisään ja siinähän se oli -juuri sellainen hattu jota olin etsinytkin, mutta hinta oli 2 euroa. Hmm..

Ojensin heinähätun kassaneidille ja kaivoin 2 euron kolikon lompakostani. Myyjä naputteli konettaan ja tokaisi: "Tässä olikin 50 prosentin alennus, eli yksi euro, kiitos!"

Niinpä niin :). Ja mikäli uskaltautuu kuuntelemaan sitä sisäistä ääntään pienenpienissä asioissa, niin ehkäpä uskaltaa kuunnella sitä suurensuurissakin -silloinkin kun äänen kutsun seuraaminen saa kintut tutisemaan..